Tietoa sivustosta

Web-sisällön esitys Web-sisällön esitys

Palvelun sisältö

Laakekasvatus.fi on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean verkkosivusto. Verkkopalvelu tuotetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Suomen- ja ruotsinkieliset sivustot ovat englanninkielisiä laajemmat.

Toiminnot

Haku

Sivuston haku on käytettävissä sivun ylätunnisteessa. Hakupalveluna on Google Site Search. Haut kohdistuvat oletusarvoisesti sivuston koko sisältöön: sivuihin, liitetiedostoihin ja yhteystietoihin.

Liitetiedostot

Verkkopalvelussa olevat liitetiedostot ovat pääosin pdf-tiedostoja. Niiden lukemiseen tarvitaan lukuohjelma, esimerkiksi Adobe Acrobat Reader. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.

RSS-palvelu

Ajankohtaissisältöjä voi seurata myös RSS-syötteenä.

Tekijänoikeudet ja vastuut

Verkkopalvelun sivuihin voi linkittää vapaasti ja tekstiä voi lainata, mutta lähde on ehdottomasti mainittava. Tietoa ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvien ja muun graafisen materiaalin käytöstä on sovittava erikseen Fimean kanssa.

Vastuuvapaus

Fimea pyrkii pitämään verkkopalvelussaan olevat tiedot oikeina ja päivitettyinä. Fimea ei takaa, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä. Fimea ei ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä, eikä Fimea vastaa palveluun linkitettyjen verkkosivujen sisällöstä.

Henkilötietojen käsittely

Verkkopalvelu ei edellytä kirjautumista. Sivuston ylläpitämisessä noudatetaan henkilötietolakia, ja käyttäjistä ei muodosteta henkilörekistereitä.

Käytön seuranta (evästeet)

Verkkopalvelun käytöstä kerätään tilastollista tietoa, kuten kävijämäärät, ajankohta, suosituimmat sivut, selain ja käyttöjärjestelmä. Tilastollisten seurantatietojen keräämiseen käytetään evästeitä. Tietoja hyödynnetään verkkopalvelun kehittämisessä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.