Tekijätiedot

Tekijätiedot

Taustatietoa sivustosta

Lääkekasvatussivustoa ylläpitää Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.

Alun perin lääkekasvatussivut luotiin Itä-Suomen yliopiston farmasian laitoksella vuonna 2002. Sivujen luomisen ja kehittämisen taustalla oli laaja tutkimus, jossa muun muassa haastateltiin lapsia ja toteutettiin opettajille kysely. Vuonna 2012 sivut siirrettiin Fimean hallintaan ja samalla ne uudistettiin. Yhteistyö Itä-Suomen yliopiston kanssa jatkuu edelleen. Vuodesta 2013 lähtien sivuille on tuotettu uusia opiskelukokonaisuuksia, jotka ovat laatineet professori Tuula Keinonen, yliopistonlehtori Anu Hartikainen-Ahia ja yliopistonlehtori Sirpa Kärkkäinen Itä-Suomen soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen osastolta.

Lääkekasvatussivujen asiasisältö tarkastetaan ja tarvittaessa päivitetään vähintään kerran vuodessa. Tyypillisiä lasten sairauksia -osion ovat tarkastaneet Fimean ylilääkärit ja muut sivut Fimeassa työskentelevät farmasian alan ammattilaiset.

Sivuston piirroskuvitus on Hannu Konttisen käsialaa. Kuvien copyright on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealla.

Sivusto on tuotettu riippumattomasti, eikä mikään lääkeyritys ole missään vaiheessa ollut tukemassa niiden kehittämistä.

 

Verkkosivuston käyttöohjeet ja tekijänoikeudet

Copyright

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea

Julkaisijatieto

Verkkosivujen julkaisija on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.

Tekniset suositukset

Sivustoa voi käyttää kaikilla yleisimmillä selaimilla.

Käyttöehdot ja tekijänoikeudet

Kaikki oikeudet pidätetään. Lääkekasvatussivusto on julkisesti luettavissa. Tietoja voi selata, kopioida, monistaa ja kääntää tai niitä voi käyttää taustamateriaalina. Tietoa ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Sivuston kuvitusta ei saa kopioida tai julkaista missään yhteydessä ilman Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen lupaa.

Viittaukset lääkekasvatussivustolle

Lääkekasvatussivustolle saa viitata muilta sivuilta hyperlinkillä siten, että sivu avautuu koko selainikkunaan tai uuteen ikkunaan. Sivuihin ei saa viitata kehyksiä (frames) käyttävillä sivuilla siten, että lääkekasvatussivusto tai sen osa avautuu toisen sivuston kehyksen sisään. Lainattaessa on lähde mainittava viittaamalla sivun URL-osoitteeseen ja päivämäärään. Tämä ei kuitenkaan saa loukata Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen oikeuksia.

Linkkiä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Lisätietoa:

Sivuston opetussisällöt ja taustamateriaalit:
Katri Hämeen-Anttila, kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513

Sivuston käyttöohjeet ja tekijänoikeudet:
Tuukka Tenhunen, verkkopalveluasiantuntija, p. 029 522 3117

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.