Sivuston käyttäminen ja tekijänoikeudet

Tekijänoikeudet ingressi

Verkkosivujen julkaisija on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea. Tekijänoikeudet kuuluvat Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealle.

Tekijänoikeudet

Käyttöehdot ja tekijänoikeudet

Kaikki oikeudet pidätetään. Lääkekasvatussivusto on julkisesti luettavissa. Tietoja voi selata, kopioida, monistaa ja kääntää tai niitä voi käyttää taustamateriaalina. Tietoa ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Sivuston kuvitusta ei saa kopioida tai julkaista missään yhteydessä ilman Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen lupaa.

Viittaukset lääkekasvatussivustolle

Lääkekasvatussivustolle saa viitata muilta sivuilta hyperlinkillä siten, että sivu avautuu koko selainikkunaan tai uuteen ikkunaan. Sivuihin ei saa viitata kehyksiä (frames) käyttävillä sivuilla siten, että lääkekasvatussivusto tai sen osa avautuu toisen sivuston kehyksen sisään. Lainattaessa on lähde mainittava viittaamalla sivun URL-osoitteeseen ja päivämäärään. Tämä ei kuitenkaan saa loukata Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen oikeuksia.

Linkkejä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Liitetiedostot

Verkkopalvelussa olevat liitetiedostot ovat pääosin pdf-tiedostoja. Niiden lukemiseen tarvitaan lukuohjelma, esimerkiksi Adobe Acrobat Reader. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.

Vastuuvapaus

Fimea pyrkii pitämään verkkopalvelussaan olevat tiedot oikeina ja päivitettyinä. Fimea ei takaa, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä. Fimea ei ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä, eikä Fimea vastaa palveluun linkitettyjen verkkosivujen sisällöstä.

Henkilötietojen käsittely

Verkkopalvelu ei edellytä kirjautumista. Sivuston ylläpitämisessä noudatetaan henkilötietolakia, ja käyttäjistä ei muodosteta henkilörekistereitä.

Käytön seuranta (evästeet)

Verkkopalvelun käytöstä kerätään tilastollista tietoa, kuten kävijämäärät, ajankohta, suosituimmat sivut, selain ja käyttöjärjestelmä. Tilastollisten seurantatietojen keräämiseen käytetään evästeitä. Tietoja hyödynnetään verkkopalvelun kehittämisessä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Lisätietoja

Sivuston opetussisällöt ja taustamateriaalit:
Katri Hämeen-Anttila, tutkimus- ja kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513

Sivuston käyttöohjeet ja tekijänoikeudet:
Tuukka Tenhunen, verkkopalveluasiantuntija, p. 029 522 3117

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.