Tekijätiedot

Tekijätiedot ingressi

Lääkekasvatussivujen asiasisältö tarkastetaan ja tarvittaessa päivitetään vähintään kerran vuodessa. Tyypillisiä lasten sairauksia -osion ovat tarkastaneet Fimean ylilääkärit ja muut sivut Fimeassa työskentelevät farmasian alan ammattilaiset.

tekijätiedot

Alun perin lääkekasvatussivut luotiin Itä-Suomen yliopiston farmasian laitoksella vuonna 2002. Sivujen luomisen ja kehittämisen taustalla oli laaja tutkimus, jossa muun muassa haastateltiin lapsia ja toteutettiin opettajille kysely. Vuonna 2012 sivut siirrettiin Fimean hallintaan ja samalla ne uudistettiin.

Yhteistyö Itä-Suomen yliopiston kanssa jatkuu edelleen. Vuodesta 2013 lähtien sivuille on tuotettu uusia opiskelukokonaisuuksia, jotka ovat laatineet professori Tuula Keinonen, yliopistonlehtori Anu Hartikainen-Ahia ja yliopistonlehtori Sirpa Kärkkäinen Itä-Suomen soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen osastolta.

Sivuston ulkoasu ja käyttöliittymä uusittiin jälleen vuonna 2018.  Sivuston on kuvittanut Tommi Bäckgren (Oodles.fi). Kuvien copyright on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealla.

Lisätietoja

Sivuston opetussisällöt ja taustamateriaalit:
Katri Hämeen-Anttila, tutkimus- ja kehittämispäällikkö, p. 029 522 3513

Sivuston käyttöohjeet ja tekijänoikeudet:
Tuukka Tenhunen, verkkopalveluasiantuntija, p. 029 522 3117

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi.